מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקיחת דגימה כואבת מהציפורנייםגל13/08/2021
שלום, הלכתי לרופאת עור בגלל כתמים לבנים על 2 מהציפורניים ברגליים שהפריעו לי אסתטית. היא שלחה אותי לקחת דגימה מהציפורן. שאלתי אותה כיצד עושים זאת והיא אמרה שמגרדים את הציפורן עם סכין ושזה פשוט ולא כואב. לפני יומיים הלכתי לעשות זאת אלא שהאח שביצע זאת פשוט לקח צבת ועקר לי את הציפורניים. שלא לדבר על הכאב שכרוך בזה, האצבע החלה לדמם. שאלתי גם אם זה לא בעייתי מבחינת הסכנה שזה יכול להזדהם או משהו והוא אמר שממש לא, אין קשר. לא ברור לי למה הוא עשה זאת. מראש הבעייה שלי הייתה אסתטית ועכשיו זה נראה הרבה יותר גרוע.יש פשוט עור חשוף ופצוע. בדקתי כמה זמן יקח לציפורן לגדול וקראתי שזה שנה-שנה וחצי. מאז אני לא יכולה להפסיק לבכות וממש מרגישה שזה יצר לי טראומה. אני אפילו בחשש לצאת מהבית בגלל שהאצבעות חשופות. האם יש משהו עכשיו שאני יכולה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקה טראומטית וברוטאלית והימנעות בהמשך
ד''ר סמדר שרייבר14/08/2021לפי מה שכתבת הבדיקה בוצעה בברוטליות. התיאור של הרופאה ששלחה אותך זו הדרך המקובלת לבצע את הבדיקה. אני ממליצה לחזור לרופאה ששלחה אותך לבדיקה, להראות מה קרה, והיא תטפל בך בציפורניים ותדאג שיבריאו הכי טוב ומהר שאפשר, ושלא יזדהם. אם באמת פצעו אותך, היא תוכל להפנות אותך לטיפולים שצריך. אם תרצי פני דרך האינטרנט או בסניף לתלונות הציבור בקופת חולים, כדי שיתנו לאח הדרכה מתאימה, וימנעו מקרים כאלו בעתיד. החלמה מהירה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)