מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אורטקיריה והסרת שיער בלייזריעל21/08/2021
שלום,
יש לי אורטקיריה אוטואימונית. רופא האלרגיה אמר לי לא לעשות הסרת שיער בלייזר או אינפרא אדום כי זה החמיר ללא קצת מטופלות שלו את המצב. מצאתי ברשת גם מידע מחו"ל שיש לאור אדום כזה יכולות לחזק את המערכת החיסונית לפי כמה מחקרים, מה שלא טוב במחלות אוטואימוניות.
האם ידוע לך אם טכנולוגיות האולטרסאונד גם ככל הנראה תהיה זהה בנושא הזה? כי חשבתי לעשות טיפולי הצערת העור עם מכשיר אולטרסאונד. פניתי לקוסמטיקאית והיא פנתה לחברה והם לא יודעים בגדול. איו להם התוויה כזאת נגד אבל מצד שני גם במכשירי הסרת שיער באינפרא אדם בארץ לפחות אין ממש התוויית נגד.
יש לי גם רוזצאה, האם זאת גם מחלה אוטואימונית? בנוסף גם אסתמה של העור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורטיקריה אוטואימונית, רוזצאה אינה מחלה אוטואינומית.
ד''ר סמדר שרייבר01/09/2021לגבי טכנולוגית האולטרסאונד מומלץ שתשאלי רופא שעוסק בזה ביומיום כי הוא יודע הכי טוב מנסיונו.
אטופיק דרמטיטיס קשור לתגובות אלרגיות של העור גם כנגד עצמו.
רוזצאה אינה מחלה אוטואינומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)