התפשטות נגע בעור והתקלפויות ללא כאב

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• התפשטות נגע בעור והתקלפויות ללא כאב
    אני
    09/09/2021

יש לי התקלפות בעור כבר שנים שלא מלווה בכאב שמתפשטת לי בכל הגוף. זה התחיל בכפות הידיים והרגליים והתפשט לכל איזורי העור- אפילו לשפתיים. ההתקלפות תמיד בצורה עגולה קטנה ולא כואבת כלל. אני די בטוחה שנידבקתי ממישהו בזה, הלכתי למספר רב של רופאי עור שלא איבחנו את הבעיה כראוי. חשוב לציין שזה ללא קשר ליובש בעור- גם כשהעור שלי עשיר בלחות זה קיים. זה לא קשור. ניסיתי לחפש את זה בגוגל ואין זכר למקרה שכזה. כל ההתקלפויות היותר שכיחות הן מלוות בכאב ולרוב לא מדבקות ושלי ללא כאב ומדבק. צירפתי תמונה. האם את יודעת מה יכולה להיות הסיבה לכך (וירוס כלשהו) ולמי כדאי לפנות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקלפות ומדובר בתופעה רגילה מרחצת יתר

ד''ר סמדר שרייבר
    09/09/2021

לא מדובר במחלה בכלל. זאת תופעה רגילה. יכול להיות בגלל הרגל של רחצת יתר, או אמבטיות ממושכות, או שימוש בכמות גדולה של סבון. נסי להוריד מכל הדברים האלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפשטות נגע בעור - סיבה אחרת מלבד

אני
    09/09/2021

אין לי את ההרגלים הללו.. יכולה להיות סיבה אחרת (מדבקת)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו לא מחלה מדבקת נסי להשתמש בסבון ללא SLS

ד''ר סמדר שרייבר
    09/09/2021

נסי להשתמש בסבון שמפו קרם ותכשירים בלי SLS ובלי פרבנים, שקונים בבתי מרקחת. בסופר פארם יש מדף מיוחד מלא כאלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו