מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפשטות נגע בעור והתקלפויות ללא כאבאני09/09/2021
יש לי התקלפות בעור כבר שנים שלא מלווה בכאב שמתפשטת לי בכל הגוף. זה התחיל בכפות הידיים והרגליים והתפשט לכל איזורי העור- אפילו לשפתיים. ההתקלפות תמיד בצורה עגולה קטנה ולא כואבת כלל. אני די בטוחה שנידבקתי ממישהו בזה, הלכתי למספר רב של רופאי עור שלא איבחנו את הבעיה כראוי. חשוב לציין שזה ללא קשר ליובש בעור- גם כשהעור שלי עשיר בלחות זה קיים. זה לא קשור. ניסיתי לחפש את זה בגוגל ואין זכר למקרה שכזה. כל ההתקלפויות היותר שכיחות הן מלוות בכאב ולרוב לא מדבקות ושלי ללא כאב ומדבק. צירפתי תמונה. האם את יודעת מה יכולה להיות הסיבה לכך (וירוס כלשהו) ולמי כדאי לפנות?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקלפות ומדובר בתופעה רגילה מרחצת יתר
ד''ר סמדר שרייבר09/09/2021לא מדובר במחלה בכלל. זאת תופעה רגילה. יכול להיות בגלל הרגל של רחצת יתר, או אמבטיות ממושכות, או שימוש בכמות גדולה של סבון. נסי להוריד מכל הדברים האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפשטות נגע בעור - סיבה אחרת מלבד
אני09/09/2021אין לי את ההרגלים הללו.. יכולה להיות סיבה אחרת (מדבקת)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זו לא מחלה מדבקת נסי להשתמש בסבון ללא SLS
ד''ר סמדר שרייבר09/09/2021נסי להשתמש בסבון שמפו קרם ותכשירים בלי SLS ובלי פרבנים, שקונים בבתי מרקחת. בסופר פארם יש מדף מיוחד מלא כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)