שינוי צבע בליטות בבהונות כתגובה לקור

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שינוי צבע בליטות בבהונות כתגובה לקור
    שרון
    31/01/2022

הייתי אצל רופא שאמר לי שהבליטות האדומות הכואבות על בהונותיי הן תגובה לקור, רשם לי משחה אנטיביוטית ואמר לי לקחת משככי כאבים ולשים 2 גרביים. זה היה אתמול בצהריים והספקתי לשים את המשפחה 3 פעמים.
    היום אני רואה שצבען התחיל להשחיר קצת ואני תוהה אם מדובר בהחלמה וגלד או שהתדרדרות.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות קיצונית לקור

ד''ר סמדר שרייבר
    03/02/2022

כנראה הרגישות שלך לקור קיצונית, ואולי אפילו מדובר בתופעת ריינו ולכן קצות האצבעות כחולים-שחורים. עדיין אינך מחממת מספיק את קצות האצבעות. הקפידי להימנע ממקומות קרים, אסור לך נעליים או גרביים לוחצות, נעליים שטוחות בלבד עם סוליה עבה ומבודדת מגומי גמיש עדיף אורטופדי, הגרביים צריכות להיות עבות ונעימות וסופגות מצמר או כותנה רכה במיוחד, אסור שהאצבעות יישארו רטובות או מזיעות, הנעליים צריכות להיות משוחררות מעט במיוחד סביב האצבעות, עדיפות למגף שטוח מעור רך וגמיש עם פרווה בפנים בכל השטח. אולי תצטרכי לעשות קניות של המוצרים הכי איכותיים (: אבל הכי חשוב להשקיע בבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הייעוץ ועל המענה

שרון
    06/02/2022

תודה רבה על הייעוץ!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו