מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי צבע בליטות בבהונות כתגובה לקורשרון31/01/2022
הייתי אצל רופא שאמר לי שהבליטות האדומות הכואבות על בהונותיי הן תגובה לקור, רשם לי משחה אנטיביוטית ואמר לי לקחת משככי כאבים ולשים 2 גרביים. זה היה אתמול בצהריים והספקתי לשים את המשפחה 3 פעמים.
היום אני רואה שצבען התחיל להשחיר קצת ואני תוהה אם מדובר בהחלמה וגלד או שהתדרדרות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רגישות קיצונית לקור
ד''ר סמדר שרייבר03/02/2022כנראה הרגישות שלך לקור קיצונית, ואולי אפילו מדובר בתופעת ריינו ולכן קצות האצבעות כחולים-שחורים. עדיין אינך מחממת מספיק את קצות האצבעות. הקפידי להימנע ממקומות קרים, אסור לך נעליים או גרביים לוחצות, נעליים שטוחות בלבד עם סוליה עבה ומבודדת מגומי גמיש עדיף אורטופדי, הגרביים צריכות להיות עבות ונעימות וסופגות מצמר או כותנה רכה במיוחד, אסור שהאצבעות יישארו רטובות או מזיעות, הנעליים צריכות להיות משוחררות מעט במיוחד סביב האצבעות, עדיפות למגף שטוח מעור רך וגמיש עם פרווה בפנים בכל השטח. אולי תצטרכי לעשות קניות של המוצרים הכי איכותיים (: אבל הכי חשוב להשקיע בבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הייעוץ ועל המענה
שרון06/02/2022תודה רבה על הייעוץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)