טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, יש לי הרבה פצעים בקרקפת שיוצאים ויוצאים ולא מפסיקים. הייתי אצל רופא עור כמה פעמים והם דיי התעלמו מזה ואמרו שצריך לחבוש כובע ואחת מהן שמה לי חנקן אבל זה גדל מאוד מאז ואני דיי נואש. קבעתי תור לרופא חדש בסוף החודש אבל אשמח לעוד חוות דעת - מה זה? למה זה לא מפסיק לצאת? חייב לציין שהפצעים כואבים, כלומר אם אני לוחץ על המקומות האלה בקרקפת או מעביר יד אני חש כאב. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי התמונה ובמגבלה שלא בדקתי אותך, נראה כמו קרטוזיס סולריס בקרקפת. הם גידולים מטרידים שעדיף להיפטר מהם. אתה יכול לנסות טיפולים שקימים במסגרת קופת חולים. אני מבצעת טיפול פוטודינמי שיעיל מאד בשביל זה במרפאתי הפרטית, ואתה מוזמן לייעוץ ללא תשלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד