מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רטאויט ונזק לעורשירי20/03/2022
שלום רב,
אני בת 44 ומשתמשת ברטאויט במינון 0.025% שניתן ע״י רופא עור לצורך מניעת קימטוטים וסימני הזדקנות. אני משתמשת בו פעם ביום, בערב לפני השינה, מזה כ 9 חודשים. לא הרגשתי תופעות מיוחדות בחודשים הראשונים, אך לאחרונה הרגשתי כאילו העור ״נשבר״, ויותר פגמים וצלקות נחשפו על פני העור. בצעירותי סבלתי מאקנה שטופל ע״י רוקיוטאן ועזר לי מאוד. כעת נראה שצלקות האקנה שלא היו חשופות עד עכשיו, מתגלות מחדש, כמו חורים בפנים, שאפילו בולטות עם מייקאפ, מה שלחלוטין לא היה לי קודם. גם הנקבוביות נראות בולטות יותר. האם יש קשר לשימוש ברטאויט? אציין שהפסקתי את השימוש בקרם כי חששתי מהחמרה. האם הרטאויט יכול לרפא את התופעה הזו? יש פתרון אחר או שנגרם פה נזק בלתי הפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשש..אוי וואוייי..אויי יויויויו צ' צ' צ'
קמטט בן טציה20/03/2022בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רטאויט בגיל המבוגר
ד''ר סמדר שרייבר20/03/2022אני לא חושבת שבכלל נגרם נזק מהרטאויט, ודאי לא בלתי הפיך. יחד עם זה נשמע שרטאויט לא מתאים לך. נכון שיש בו רטין, אבל זה לא המרכיב היחידי בקרמים, ורטאויט מותאם לעור הצעיר עם פצעי בגרות. למבוגרים יש קרמים בהרכב אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)