רטאויט ונזק לעור

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• רטאויט ונזק לעור
    שירי
    20/03/2022

שלום רב,
    אני בת 44 ומשתמשת ברטאויט במינון 0.025% שניתן ע״י רופא עור לצורך מניעת קימטוטים וסימני הזדקנות. אני משתמשת בו פעם ביום, בערב לפני השינה, מזה כ 9 חודשים. לא הרגשתי תופעות מיוחדות בחודשים הראשונים, אך לאחרונה הרגשתי כאילו העור ״נשבר״, ויותר פגמים וצלקות נחשפו על פני העור. בצעירותי סבלתי מאקנה שטופל ע״י רוקיוטאן ועזר לי מאוד. כעת נראה שצלקות האקנה שלא היו חשופות עד עכשיו, מתגלות מחדש, כמו חורים בפנים, שאפילו בולטות עם מייקאפ, מה שלחלוטין לא היה לי קודם. גם הנקבוביות נראות בולטות יותר. האם יש קשר לשימוש ברטאויט? אציין שהפסקתי את השימוש בקרם כי חששתי מהחמרה. האם הרטאויט יכול לרפא את התופעה הזו? יש פתרון אחר או שנגרם פה נזק בלתי הפיך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטאויט ונזק לעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשש..אוי וואוייי..אויי יויויויו צ' צ' צ'

קמטט בן טציה
    20/03/2022

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטאויט בגיל המבוגר

ד''ר סמדר שרייבר
    20/03/2022

אני לא חושבת שבכלל נגרם נזק מהרטאויט, ודאי לא בלתי הפיך. יחד עם זה נשמע שרטאויט לא מתאים לך. נכון שיש בו רטין, אבל זה לא המרכיב היחידי בקרמים, ורטאויט מותאם לעור הצעיר עם פצעי בגרות. למבוגרים יש קרמים בהרכב אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו