מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תקופה ארוכה סובל מיובש וגרד באצבע ימיןרועי30/06/2022
שלום
כבר תקופה ארוכה אני סובל מיובש וגרד בחלק האמצעי של אצבע ימין (האצבע שסמוכה לאגודל), שימוש במשחות סטרואידים עזר לזמן קצר ושוב חזר, כ"כ יש לי שם איזו בליטה קטנה מוזרה עם משהו שנראה כמו 2 עיניים.
בביקור אצל רופא עור הוא אמר שזה משהו שאמור להיות מתחת לעור וזה יצא וזה במשך הזמן יחזור (הוא נתן לזה איזה שם ארוך ומסובך בשביל לזכור)
לאחרונה טופלתי במשחה דרמובט למשל שבועיים וחל שיפור.
בביקורת היום אחר הצהרים אצל רופא העור הראיתי לו שוב את הבליטה הזו עם העיניים, והוא אמר שזה יבלת והשתמש בחנקן נוזלי.
המקום התנפתח, נראה כמו שלפוחית, ועדיין רואים את 2 העיניים הללו, שכעת הם בצבע אדום (לפני כן זה היה שקוף).
1. האם שלפוחית זה דבר נורמלי ותקין לאחר צריבה בחנקן?
2. האם מדובר ביבלת וזה הטיפול הנכון? או שזה נגע כלשהו? א"כ מה השם של זה, והאם נדרש טיפול אחר מאשר הצריבה?
צירפתי תמונה, מקווה שניתן להבין מזה על מה אני מדבר.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבר עניתי למעלה
ד''ר סמדר שרייבר01/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)