מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום רפואת עור פוטודינמית >המסת חומצה האלרונית ( סקין בוסטר) עקב אלרגיה
מנהל הפורום

ד"ר סמדר שרייבר
- המסת חומצה האלרונית ( סקין בוסטר) עקב אלרגיהדנה05/08/2022
הי אני דנה בת 22 עשיתי סקין בוסטר במצח שזה חומצה האלרונית לא מצולבת היה לי אלרגיה לחומר אז המיסו לי אותו לאחר מכן העור שלי נהיה יותר מקומת עם יותר קמטים ואני רק בת 23 מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלרגיה לחומצה היאלורונית
ד''ר סמדר שרייבר05/08/2022מומלץ לא לגעת בכלל בעור בשנה הקרובה, ולאפשר לו להשתקם בעצמו וזה יצא הכי יפה. בנוסף המנעי משיזוף בחצי שנה הקרובה. פני למרפאת אלרגיה שיעשו לך טסט ויבדקו אם באמת יש לך אלרגיה להיאלורונית או שזו אלרגיה לחומרים הנילוים של החברה הספציפית, וגם יבדקו אלרגיות נוספות לתכשירי שיער, עור וקוסמטיקה. אלרגיה כמו שאת מתארת די נדירה, ותצטרכי לקבל מרופא האלרגיה הוראות ממה להמנע כדי שלא תסבלי בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם הזמן זה ישתפר מרקם העור?
דנה05/08/2022מרקם העור יחזור לקדמותו? פשוט ממש קשה לי עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרקם העור לרוב יחזור לקדמותו
ד''ר סמדר שרייבר12/08/2022לרוב יחזור לקדמותו, אם תבצעי את ההוראות שהמלצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול פנים אני יכולה לעשות
דנה12/08/2022טיפולי פנים אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)