משחת בנזק - שתי שאלות

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• משחת בנזק - שתי שאלות
    י
    26/09/2022

למעשה מדובר ב-2 שאלות שקשורות אחת לשנייה.

1. אני משתמש במשחת Benzac בסביבות 7 שנים על בסיס יום-יומי. שם אותה על המצח וקצת על הלחיים, כל בוקר. האם יש סכנה בריאותית בשימוש במשחה לאורך זמן כל כך ארוך על בסיס יום-יומי?
    2. היו מספר פעמים שניסיתי לקחת הפסקה מהמשחה. מה שקרה הוא, שכבר לאחר ימים בודדים התפתחו על המצח שלי נקבוביות שומניות, משהו שלא כל כך רואים כשמסתכלים מהצד אבל אני הרגשתי אותם במעבר על המצח. והפנים שלי באופן כללי התחילו להיראות הרבה פחות טוב - קצת אדמומיות בלחיים לדוגמה. אבל הבעיה העיקרית היא הנקבוביות השומניות במצח. רציתי לשאול האם הבעיה ידועה, מה היא, למה היא נגרמת ומה ניתן לעשות? המטרה שלי בסופו של דבר היא להפסיק להשתמש במשחה לאחר כל כך הרבה זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחת בנזק - שתי שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• BENZAC

ד''ר סמדר שרייבר
    18/10/2022

בנזק היא משחה בטיחותית ולרוב שימוש ארוך לא צפוי להזיק.
    יחד עם זה היא לא הופכת עור שומני לעור רגיל, אלא מיבשת את השומניות באופן זמני. טיפול פוטודינמי יכול לנרמל את העור שלא יהיה שמנוני למשך כשנתיים, ואני מבצעת אותו במרפאתי הפרטית. אם תרצו אתם מוזמנים לייעוץ ללא תשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו