כתמים בפנים - משחת ret-avit

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כתמים בפנים - משחת ret-avit
    עדנה אהרון
    05/10/2022

שלום. בת 82. בשנים אחרונות נוספים לי כתמים רבים שטוחים בולטים חומים ושחורים...אני מבינה שזה הגיל. השאלה שלי היא לגבי כתם חום בפנים בלחי - התחיל 1 מ'מ ועכשיו כבר כ חצי ס'מ. קיבלתי מרופאת עור משחת ret-avit 0.05% ואני מורחת בבית כבר שנתיים !!!! ואין שום שנוי לחלוטין. להיפך. מה עצתך? יש בכלל מה לעשות? ברור שיש לי עוד ועוד כתמים גם על הפנים אבל זה כתם שגדל וגדל. אף גילי אסטטיקה חשובה לי ואשמח להיפטר מכתם מכוער כזה. תודה ושנה טובה עדנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בפנים - משחת ret-avit

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם בפנים

ד''ר סמדר שרייבר
    18/10/2022

הבנתי מדברייך נבדקת אצל רופאת עור וודאת שמדובר בכתם רגיל ושפיר שאינו מסוכן בכלל, אבל הטיפול בקופת חולים לא הסיר את הכתם. אני מסירה כתמים ביעילות במרפאתי הפרטית, בשיטות שאינן זמינות בקופת חולים או בסל הבריאות, הבדיקה והייעוץ ללא תשלום ואת מוזמנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי כתמים על הפנים

עדנה
    18/10/2022

שלום. שאלתי לגבי קרם רט-אויט ואת ענית לי שאבוא למרפאתך
    הפרטית....... חבל שאין לך עיצה לגבי קרם זה אבל חזק יותר או למשחה אחרת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו