מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה מסובכת בקשר לשיער ועוראביב26/06/2008
שלום לך, אני לא אלעה אותך בתחושות שלי אלה רק בעובדות קיימות. היו לי מעט שערות בכתפיים, הלכתי לעשות לייזר כל השערות התעוררו. לדעתי זה בשל החום שפולט הלייזר שמעיר את השערות הפלומתיות של הייתי מודע אליהם. אחרי הרבה מחקרים והרבה סבל הגעתי למסקנה שאפילציה זה הפתרון. ואחרי עוד חיפושים רבים מצאתי סופסוף אפילטורית טובה מהירה שבאמת גרמה לים השערות הצפופות שהיו לי על הכתף לרדת ב90 -95 אחוז לערך. כרגע המצב שלי הוא כתף יחסית חלקה,אבל,יש סימנים שאני משער שהם דימום תת עורי,הם נשארים כבר המון זמן. הפסקת הטיפולים לא באה בחשבון,היא עולה לי בבריאות(נפשית בעיקר). השאלה העיקרית שלי היא האם יש מה לעשות נגד דימום תת עורי? עוד שאלה חשובה האם יש דרך להעלים או לתשתש חורים קטנים קטנים(צבע עורי לבן מאוד) שבתוכם היו שערות פעם,או לפעמים נקודה שחורה קטנה שניראת כמו שורש שיערה אבל השיערה לא גדלה.? מצבי כרגע הוא שיש לי כתף דיי חלקה,אבל סימנים (אגב לא גדולים מדיי) אבל דיי רבים,שהם עדיין גורמים לי להסתיר את האזור ולא לחשוף אותו יותר מדיי. האם יש מה לעשות נגד הדימום התת עורי ונגד החורים הקטנים והשחורים האלה?(הם ממש ממש קטנים יש לציין,כמו נקודה של עיפרון). פילינג אולי?אולי טיפול פוטודינמי? עוד שתי שאלות אם יהיה לך זמן, מדוע אין אזהרות בעניין הלייזר שיכול להחמיר בגדול מצב שיער אצל המון אנשים(יש כל כך הרבה שנפגעו הם רק מתביישים לדבר). דבר שני,האם ידוע לך על שיטה להסרת שיער שהיא לא הסרה בלייזר?כמובן אני מדבר על משהו לצמיתות או לטווח זמן של שנים.איך לא המציאו חומצה או משהו בעניין?האם טיפול פוטודינמי יכול להרדים זקיקי שערה?יש מידע בנושא הזה? דבר אחרון,האם יש לך מידע על תרופה חדשה שאולי תצא בשנתיים הקרובות -melanotan ? אגב אני בן 24. תודה רבה לך ומצטער על כמות השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות לא מסובכות
ד''ר סמדר שרייבר27/06/2008אפילציה לפעמים תגרום לדימום תת - עורי אבל אז הוא יעלם תוך כשבועיים. אפשרות אחרת היא שהסימנים הם צלקות או שינויי צבע כתוצאה מהטיפול. לכן יש להמנע משמש בחצי שנה הקרובה וטוב שאתה לא חושף האיזור וזה מאפשר למזער את הנזקים ולטשטש אותם.
לגבי טשטוש החורים לא כדאי לך שום טיפול כרגע. כפי שאמרתי תוך חצי שנה שנה המצב צפוי להשתפר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
אביב27/06/2008ובכל זאת,אם אני כן מעוניין לתשתש,מה כן אפשר לעשות?המקום לא נראה משהו(זתומרת הוא נראה בריא אבל לא אסתטי),מה אפשר לעשות?לא בא לי להמשיך להסתיר את הכתפיים,יש לי גם חיי חברה בסך הכל. מה אפשר לעשות באמת? תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול בצלקות לא תוך כדי אפילציה
ד''ר סמדר שרייבר02/07/2008בזמן שאתה ממשיך באפילציה אי אפשר לטפל בצלקות. אם אכן מדובר בצלקות, אולי כדאי להפסיק את האפילציה ולראות איך הן נראות בהמשך ואם אתה מוכן לקבל את זה. יש טיפולי לייזר שמטשטשים צלקות וגם אני עוסקת בזה אבל לא בזמן אפילציה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)