מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול פוטודינמימלכה27/06/2008
שלום רב! ברצוני לשאול מס' שאלות: א. האם הטיפול הפוטודינמי יודע להעלים ו/או לטשטש צלקות כתוצאה מאקנה שהיה לי בנערותי? וכן האם מטשטש אף את הנקבוביות הפתוחות? ב. בנוסף לנ"ל יש לי נימי דם מעטים כתוצאה מרוזצאה - אני מבינה שהטיפול משמש אף לזה...? עליי אף לציין כי מדי פעם כתוצאה מהרוזצאה מופיע לי כתם אדום בפנים למשך מס' דקות ואח"כ נעלם - האם הטיפול שלכם אמור לפתור גם את הבעיה הזאת? ג. במקום אחד ראיתי כי אתם אמורים למרוח את המשחה במשך שעה לפני השימוש באור האדום ובמקום אחר ראיתי כי המדובר הוא ב-16 שעות (יחי ההבדל הקטן!) ואיך זה מסתדר עם העובדה שהטיפול אינו כרוך באישפוז?? ד. אין מקום שהינכם מציינים את העלות ואינני מתכוונת שתציינו את הסכום המדויק שכן כל מקרה לגופו אך אני מצפה שתנקבו בסכום כללי יותר, כגון: האם זה אלפי שקלים או מאות שקלים? (הלא ראיתי במס' מקומות באינטרנט המציינים כי העלות נמוכה מעלות הטיפולים בלייזר..) לתשובתך אודה, דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול פוטודינמי
ד''ר סמדר שרייבר27/06/2008הטיפול מרפא אקנה פעיל ודלקתי וכך מונע צלקות. צלקות חדשות יטשטשו. לצלקות ישנות בנות שנים לא יעזור. נקבוביות רחבות קטנות לאחר הטיפול. מפחית גם נימי דם ורוזציאה.
אני מורחת משחה משך 4 שעות ועליה תחבושת כדי שהחומר יספג טוב. בזמן הזה את יכולה להמתין אצלנו או ללכת ולחזור. יש גישות רפואיות עם זמן מריחה שונה, ולי יש נסיון מצוין עם זמן מריחה זה שגם נתמך במאמרים רפואיים רבים. את מוזמנת לקבוע תור לבדיקה מקדימה ללא תשלום בטלפון 08-9779981 ותוכלי באותה הזדמנות גם לקבל עלות מדויקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)