גרד חמור בעת צביעת שיער

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• גרד חמור בעת צביעת שיער
    גל
    02/01/2023

שלום, זה שנים רבות שאני צובעת את השיער באותו הצבע (לאחר שניסיתי בעבר סוגים שונים שגרמו לגרד ועקצוצים) ולכן הגעתי לצבע הזה שהוא ללא אמוניה. לפני כשנה הם עשו שינוי ומאז גם בצבע הזה הופיעו מעט עקצוצים בזמן הצביעה, אך לא מעבר. לפני יומיים שוב צבעתי את השיער והפעם זה היה שונה. מיד הקרקפת החלה לגרד בצורה חריגה וזה לא הפסיק. זה היה ממש בלתי נסבל וגם לאחר ששטפתי זה המשיך. באותו הלילה גם לא הצלחתי לישון מרב שזה לא הפסיק לגרד. אני יומיים אחרי ועדיין מדי פעם יש את התחושה של הגרד, אבל זה כבר לא נורא כמו שהיה. הבעייה שהשיער שלי מלבין מהר ואני צובעת אותו כל שבועיים.
    מאחר וכבר ניסיתי כל צבע אחר אין לי ממש חלופה ואני לא יודעת מה לעשות. ברור שאמשיך לצבוע, אבל אשמח לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע או להקל את התחושה כדי שזה לא יקרה שוב כמו בפעם האחרונה כי זה היה פשוט עינוי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד חמור בעת צביעת שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד מצביעת שיער

ד''ר סמדר שרייבר
    11/01/2023

ראשית, אם האלרגיה תימשך, אסור לך להמשיך לצבוע כי זה יחמיר, ועלול אפילו לגרום מחלת עור והתקרחות.
    בנוסף עלייך לפנות לבירור במרפאת דלקת עור ממגע contact dermatitis כי שם יכולים לעשות את התבחינים לאלרגיה לצבע ובכלל, ולתת לך המלצות מפורטות.
    יש צבע לשיער שנקרא נטורטינט תוצרת ספרד, ללא אמוניה, ללא פרבנים, ללא SLS, והוא מתאים לחלק מהאנשים הרגישים. זה לא אומר שאת תהיי מרוצה ממנו, אלא אם יאשרו אותו עבורך במרפאה לדלקת עור ממגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההבהרה בתשובה לשאלתי

גל
    11/01/2023

תודה רבה על התשובה המפורטת. מעריכה זאת מאד 🙏
    לצערי תורים פה זה התמתנה של חודשים ועד אז אצבע עוד הרבה פעמים. האמת ראיתי את התורים וגם מראש התייאשתי. אני מבינה שאוכל לרכוש את זה ברשתות הפארם באופן עצמאי, לא? כתבת שאת מקווה שאהיה מרוצה אם יאשרו. אשמח להבין למה הכוונה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לצבע שיער

ד''ר סמדר שרייבר
    14/01/2023

את הצבע שכתבתי וקונים בחנויות טבע כי אין אותו בפארם.
    אבל התכונתי שלא תצבעי בכלל! אפילו לא איתו, בלי שיעשו לך תבחיני אלרגיה. אם תצטרכי תלכי באופן פרטי, וזה מקצר תהליכים, ואחרי הכל, אולי תוכלי לקבל החזר מהביטוח המושלם של קופת חולים. הבריאות יותר מדי חשובה, מכדי לחפף בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו