efudix ואנטראקציה שלו עם תרופות כנגד דחיה ו-eliquis [מדלל דם [

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• efudix ואנטראקציה שלו עם תרופות כנגד דחיה ו-eliquis [מדלל דם [
    דינר אריה
    16/01/2023

שלום רב
    אני מושתל כליה ומטופל בתרופות כנגד דחיה -cyclosporin ,cellecept ,prednison uו -eliquise מדלל דם בעקבות פרופור פרוזדורי .האם מותר לי להשתמש בefudix -לאור התרופות שאני נוטל ולאור הבעיה הרפואית ? .מדובר משחת עור למריחה על הפנים לטפול בקרטוזות שמש וכו בתודה ובריאות אריק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרטוזות שמש במושתל כליה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/01/2023

מומלץ לשאול את רופא הכליות שלך, אם מותר לך אפודקס. לדעתי מותר, אבל הוא זה שמכיר אותך באופן אישי.
    בתור מושתל כליה, מגיע לך טיפול פוטודינמי על חשבון סל הבריאות, וזה לדעתי הטיפול הכי טוב שיש לקרטוזות של שמש. אם אתה באיזור המרכז, תוכל לפנות למחלקת עור באיכילוב, או בבילינסון, לקבל את הטיפול. תוכל גם לברר דרכם איפה עוד בארץ מטפלים במושתלי כליה. גם במחלקת אונקולוגיה בבילינסון, אולי תקבל את המידע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפודקס במושתל כליה

ד''ר סמדר שרייבר
    31/01/2023

צריך לטפל בקרטוזות שלא יחמירו. אני חושבת שמותר אפודקס, יחד עם זה מומלץ לקבל גם אישור מרופא הכליות, הנפרולוג/ית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו