סבוריאה בקרקפת- חתיכות דביקות

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סבוריאה בקרקפת- חתיכות דביקות
    טיל בליסטי
    10/04/2023

אני בן 33 וכבר כמה שנים שיש לי סבוריאה בקרקפת... אין אדמומיות ואין גירוד רק חתיכות גדולות ודביקות שיוצאות מהקרקפת... רופא עור אמר לי להשתמש בשמפו אלפוסיל שעזר ממש קצת... החתיכות נהיו קטנות יותר ופחות דביקות.
    הפסיקו לייצר את השמפו הזה בכל בית מרקחת ששאלתי אמרו שאין תחליף.... האם יש מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוראה בקרקפת

ד''ר סמדר שרייבר
    11/04/2023

מומלץ לחזור לרופא העור, כדי שיתאים לך שמפו ומשחות שעדיין מיצרים. אם תרצה חות דעת נוספת, יתכן ומגיע לך רופא עור פרטי דרך הביטוח המושלם, תברר בקופת חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיבה להפסקתו של ייצור אלפוסיל?

גלית
    13/04/2023

האם נכון שהתגלה כי מסרטן הוא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייצור תרופות

ד''ר סמדר שרייבר
    21/04/2023

זה לא רלונטי למה הפסיקו לייצר אותו, אנחנו צריכים להסתפק במה שיש בבית מרקחת ולא לרדוף אחרי מה שאין. לפעמים הסיבות להפסקת ייצור עניניות, ולפעמים מדובר באינטרס כלכלי של מפעל התרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו