גרד לא מוסבר באזור החזה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• גרד לא מוסבר באזור החזה
    גל
    02/05/2023

שלום, לפני כשבוע התחיל לי פתאום גרד באזור החזה אך כעבור שעה-שעתיים זה הפסיק. אתמול שוב הייתה לי תחושה מוזרה באותו המיקום ואחרי כמה זמן זה התחיל שוב לגרד ולגרום לאי נעימות כמו בפעם הקודמת, אם כי היה אפשר להתמודד עם זה. אלא שלאחר מס' שעות שזה נמשך זה החמיר פתאום בבת אחת זה הפך לבלתי נסבל. לא יכולתי להפסיק לגרד גם במחיר של פציעה בעור. זה היה סיוט שנמשך יותר מחצי שעה עד שנרגע קצת. לא הצלחתי להבין ממה זה קורה. לא לבשתי או השתמשתי במשהו חדש. הדבר היחיד שמשותף לשני המקרים זה שבשתי הפעמים הייתי בחוץ במקום פתוח. חשבתי אולי זה זה קשור לזה שלפני שנה עשיתי את החיסון קורונה ה-3 ומיד זה גרם לי לתחושת שריפה קשה בחזה ולכאבים בבלוטות הלימפה. זה בדיוק באותו האזור של הגרד ומאז אני סובלת גם מכאבים מדי פעם בבלוטות. (כן יש לי ברקע גם דרמטיטיס שאובחן לפני 15 שנים אבל מעולם לא סבלתי ממשהו כזה. שזה התפרץ זה היה כמו כוויות ברגליים וכאבים בעור ומאז אני סובלת רק מעור יבש, אבל מעולם לא מגרד כזה).
    מה יכולה להיות הסיבה פתאום לגרד הזה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד לא מוסבר באזור החזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שהגרד הבריא מעצמו

ד''ר סמדר שרייבר
    07/05/2023

שלום גל.
    אחרי שהגרד הבריא מעצמו וחלף כבר אי אפשר לדעת מה היתה הסיבה. בזמן אמת גשי לבדיקת רופא עור בקופת חולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו