יבלות מוזרות ומגרדות בידיים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• יבלות מוזרות ומגרדות בידיים
    שחף
    27/05/2023

כבר תקופה שיש לי אותם, זה בא וחולף בתקופות והן ממש אבל ממש מגרדות!!
    קורה לי שאין לי אותן ופתאום אחרי כמה חודשים (אולי מיובש, שינויי מזג אוויר, לחות וזיעה) מתחיל לגרד לי הכפות ידיים ואז פתאום זה מתפרץ ויוצאות לי היבלות או מה שהן לא יהיו, קרה לי פעם שמרוב שזה החמיר העור שלי באצבעות פשוט נקרע והיה לי סדק עמוק

הייתי בעבר אצל רופא עור והוא אמר שהן לא מדבקות ורשם לי מרשם למשחה שלא באמת עזרה
    בדרכ זה עובר פשוט ברגע שאני מפסיק לגרד ולגעת בהן בשילוב של קרם ידיים אבל זה כבר מוגזם

מה עלי לעשות? האם טיפול בהקפאה או משהו בסגנון יכול לעזור? והאם זה איזה סוג של פסוריאזיס?

בתמונה המצורפת הצלחתי לעלות.רק אחת ביד היותר חמורה אך זה בשתי הידיים וגם בין האצבעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלות

ד''ר סמדר שרייבר
    06/06/2023

כדי לטפל בהן נכון צריך ראשית אבחנה. הסיפור חמקמק ולא מתישב באופן מלא עם אף מחלת עור. המלצתי לפנות לבדיקה של רופא עור נוסף, לחות דעת שניה, ובנוסף לפנות למנתח כף יד כי יש מחלה של הגידים ביד שגם גורמת לזה. באופן כללי, לחץ על כף היד, והרמת משקולות ומתח להרמת הגוף לגובה עם הידיים, יחמירו את המצב. ייתכן שברגע שתימנע מכל אלו, לא תסבול יותר בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו