מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בכוויות דרגה 2נתנאל10/07/2023
היי, לפני ארבעה ימים קיבלתי כוויות דרגה 2 כתוצאה משמן רותח.
שטפתי עם מים ומרחתי Nכוויה, ופניתי למוקד רפואה דחופה שמרח לי סילברול וחבש, ונתן מרשם לסילברול ואמר להמשיך למרות בבית.
חצי מהשלפוחיות התרוקנו, וכעת יש מספר שלפוחיות שנותרו, מעט עור רגיש שהיה מתחת לשלפוחיות שהתפרקו, והרבה אזורים הסגולים מסביב לשלפוחיות.
היום התייעצתי עם רופא עור דרך שיחת טלפון, והוא אמר להחליף את הטיפול מסילברול לבטאקורטן.
אני יודע שסילברול אנטיביוטית ואילו בטאקורטן סטרואידית.
אשמח לחוות דעת נוספת האם ומדוע נכון להחליף כעת את הטיפול מאנטיביוטי לסטרואידי, מבחינת החלמת הכוויות והשאיפה שלא יישארו צלקות בטווח הרחוק.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בכויות
ד''ר סמדר שרייבר10/07/2023במגבלה שאיני מכירה אותך או את הכויה שלך, ובאופן כללי לכויות דרגה שניה אני נותנת סטרואידים, אם בכלל, רק אחרי שכל הפצעים הבריאו, בערך שבועיים.
יחד עם זה אני לא נוהגת להכנס לטיפול של רופא אחר, במיוחד שזה דרך המחשב, ואם אינך מרגיש בטוח פנה לבדיקה של רופא עור נוסף, תברר אולי מגיע לך רופא פרטי לבחירתך דרך הביטוח המשלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)