טיפול בכוויות דרגה 2

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול בכוויות דרגה 2
    נתנאל
    10/07/2023

היי, לפני ארבעה ימים קיבלתי כוויות דרגה 2 כתוצאה משמן רותח.
    שטפתי עם מים ומרחתי Nכוויה, ופניתי למוקד רפואה דחופה שמרח לי סילברול וחבש, ונתן מרשם לסילברול ואמר להמשיך למרות בבית.
    חצי מהשלפוחיות התרוקנו, וכעת יש מספר שלפוחיות שנותרו, מעט עור רגיש שהיה מתחת לשלפוחיות שהתפרקו, והרבה אזורים הסגולים מסביב לשלפוחיות.
    היום התייעצתי עם רופא עור דרך שיחת טלפון, והוא אמר להחליף את הטיפול מסילברול לבטאקורטן.
    אני יודע שסילברול אנטיביוטית ואילו בטאקורטן סטרואידית.
    אשמח לחוות דעת נוספת האם ומדוע נכון להחליף כעת את הטיפול מאנטיביוטי לסטרואידי, מבחינת החלמת הכוויות והשאיפה שלא יישארו צלקות בטווח הרחוק.
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בכוויות דרגה 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בכויות

ד''ר סמדר שרייבר
    10/07/2023

במגבלה שאיני מכירה אותך או את הכויה שלך, ובאופן כללי לכויות דרגה שניה אני נותנת סטרואידים, אם בכלל, רק אחרי שכל הפצעים הבריאו, בערך שבועיים.
    יחד עם זה אני לא נוהגת להכנס לטיפול של רופא אחר, במיוחד שזה דרך המחשב, ואם אינך מרגיש בטוח פנה לבדיקה של רופא עור נוסף, תברר אולי מגיע לך רופא פרטי לבחירתך דרך הביטוח המשלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו