טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי פטריה שחוזרת לי כל פעם כל כמה חודשים, לפעמים במפשעה, לפעמים בפי הטבעת לפעמים איזור הביצים, אני מורח את התרופה של הרופא וזה מעביר את הגירודים אבל אחרי כמה חודשים זה חוזר, למה זה חוזר? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא יודעת אם זה רגישות אישית או הרגלים לא טובים. פטריה חוזרת בגלל עודף משקל, זיעה, ביגוד אטום ולא מנדף, שיפשוף מהבגדים וגם מהתחתונים, שימוש בחומרים שפוגעים בעור כגון מגבונים עם חומרים כימיים ואלכוהול, חוסר היגיינה או עודף היגיינה, סבון שמיבש את העור, עבודה בשטח ובחום שעות ארוכות, וגם תזונה כי פטריות מאד אוהבות הרבה סוכרים ופחמימות, ופחות מסתדרות עם תזונה צמחית. תחשוב מה מכל אלו שיך אליך, ונסה לשפר את הסיכויים שלך לבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד