הרגל אובססיבי ללא שליטה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• הרגל אובססיבי ללא שליטה
    קאריו
    20/09/2023

היי ד"ר
    אני בהריון ראשון ועמו החרדות. יש לציין שמאז ההריון פיתחתי הרגל מגונה של קילוף השפתייים באוססיביות בלתי נשלטת (קראתי שיש לתופעה הזו שם). יש מצבים בהם אני מתעסקת במחשב ובפלאפון ומקלפת את העור הסדוק בשפתיים תוך כדי ונפצעת ויורד דם
    אני ממש מפחדת מזיהומים אבל מצד שני קשה לי לשלוט בזה
    מה הסיכוי לפתח זיהומים בדם חלילה או בעור לאור המצב שבו יורד לי דם תוך כדי קילוף השפתיים? ואם כן אילו זיהומים ואיך יודעים שהתפתח זיהום?
    אני מפחדת כי כביכול הציפורנים שלי לא תמיד נקיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגל אובססיבי ללא שליטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגל אובססיבי

ד''ר סמדר שרייבר
    21/09/2023

יקרה, בהצלחה בהריון ובלידה שיהיה רק לטובה. לצערי פורום זה אינו עוסק בחרדה ואובססיה, ובכלל רופאי עור לא יוכלו לעזור לך. הבעיה היא נפשית, והיא יכולה להיות על רקע ההריון אבל לא רק, לפעמים החרדה בענין זוגי/ משפחתי/ חברתי/ כלכלי. בתמציתיות הפיתרון אצל פסיכולוגית שההתמחות שלה היא טיפול קוגניטיבי התנהגותי. מישהי מיקצועית עם המלצות, תוכל לעזור לרוב בטיפולים בודדים. מומלץ שתזדרזי לפתור את זה, כי לא כדאי שתבני את חייך הצעירים על בסיס לקוי ותסבלי תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו