מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמות קולגן מומלצת לבריאות העורמלי16/12/2023
אני בת 43 ויש לי קמטים מאוד בולטים סביב העיניים וכשאני מחייכת העור על הלחיים נראה כמו קליפת תפוח שהתייבש. זה ממש מטריד אותי. לפני שנה התחלתי להשתמש בקולגן באבקה. המינון בכל שקית הוא 10 גר' והייתי נוטלת יום כן, יום לא, כיון שבדקתי ש5 גר' מספיקים לעור . אך המלצת היצרן היא שקית כל יום. זה לא יותר מדיי 10 גר' קולגן ביום? זה יכול לשפר את מצב העור שלי אם אגדיל את המינון? יש לציין שאני שותה המון מים מורחת קרם הגנה וקרם לחות, אך מצב הקמטים במקומות שציינתי לא טוב.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבצע סופשנה קמטים
ד''ר סמדר שרייבר17/12/2023היי מלי
לדברייך את לוקחת קולגן כבר שנה, ולא עזר לך בכלל. אז כנראה במקרה הפרטי שלך, קולגן לבד לא עושה את העבודה. העלאת המינון להבנתי לא תעזור, כי אפילו לא עזר לך קצת. בגיל 43 יש כבר טיפולים יותר חזקים, כולל בוטוקס, היאלורונית או פילינג ואת מוזמנת לבדיקת התאמה ללא עלות במרפאתי. פרטים נוספים באתר ובאינסטגרם שלי ד"ר סמדר שרייבר. אם תרצי לטפל כדאי לעשות את זה בחודש הקרוב, כי מי שיגיע דרך אתר BEOK יקבל לקראת שנת 2024 הנחה 25% על כל הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)