חיזוק העור - יש חיה כזו?

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• חיזוק העור - יש חיה כזו?
    דור
    23/12/2023

היי,
    אני סוחב צלקות שנים מדברים פעוטים (עקיצת יתוש משאירה צלקת לכל החיים), שטפי דם מחלימים אחרי חודשים רבים, אני נושא כתמי היפרפיגמנטציה ליד ביד השחי מעל 10 שנים שלא מבהירים כלל, חתכים בגוף מופיעים ונעלמים באקראי, ועוד.
    פרטים יבשים - בן 30, מוצא מזרחי, ללא אלרגיות, בדיקות דם תקינות, אובחנתי כבעל דרמטוגרפיה.

רופאי עור שונים אמרו לי פשוט "לחיות עם זה", אבל יש לי עוד שנים רבות להתהלך בכדור הארץ (מקווה..), ומפריע לי מאוד שאני צובר צלקות רבות וקשות מדברים כה פעוטים.
    האם יש דרך "לחזק את העור"? להפוך אותו ליותר עמיד? מה אפשר לעשות כדי לעודד החלמה איכותית כשנפצעים? איך מפחיתים סיכוי להישארות צלקות?
    אני משתמש רק בתכשירים מיוחדים לעור רגיש ולובש בגדים עדינים כבר עשור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק העור - יש חיה כזו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרמטוגרפיה

ד''ר סמדר שרייבר
    19/01/2024

מצטערת אבל לרפואה המערבית אין דרך ידועה לעזור לבעיה הזו, אז איני יכולה להחכים אותך, מעבר לאמצעי זהירות שאתה כבר עושה. לפני שאתה מתיאש, אולי תנסה את מזלך עם יועצי רפואה משלימה לסוגיה, בינהם דיאטה, נטורופתיה, קינזיולוגיה. לפעמים הם מפתיעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו