מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול ברואקוטן לאקנה בגבג.27/12/2023
שלום, אני סובלת מאקנה בגב כבר כמה שנים. עד כה בכל פעם שפניתי לרופאת עור לא קיבלתי טיפול. לאחרונה גם הבחנתי שהופיעו לי כתמים באזור כנראה גם פגמנטציה. פניתי לרופאה פרטית והיא רשמה לי רואוקטן (מינון של 40 ליום). שאלתי אם יש משהו אחר כי אני ממש מתקשה בלקחת כדורים ושמעתי פחות המלצות על השימוש בו. היא טענה שאין משהו אחר.
מצד אחד אני ממש רוצה לשים לזה סוף כי אני סובלת מזה כבר זמן רב. מצד שני קראתי על התופעות לוואי של זה וזה מכניס אותי לחרדה. כבר עכשיו אני סובלת מתופעות שצויינו שם, אז מדאיג אותי השימוש בזה. אחד הדברים למשל זה שאני סובלת כרגע מיובש ממש חמור. השפתיים שלי מתקלפות, העור שלי כואב מהיובש ויש לי גם יובש חמור בעיניים (משתמשת כבר חודש בטיפות עיניים ללא שיפור). וזה עוד לפני שהתחלתי עם הרואקוטן.
אציין שיש לי גם אטופיק דרמטיטיס.
1. האם החשש שלי מיותר? אכן בטוח להשתמש בזה? כי אני נואשת ואין לי פתרון אחר. אבל גם לא רוצה להחמיר את מצב העיניים, כי אני כבר חצי שנה סובלת מהעיניים.
2. איזה קרם לחות מומלץ להשתמש בתקופה הזו עם הרואקוטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיתרון לאקנה
ד''ר סמדר שרייבר04/01/2024יש פיתרון מלבד רואקוטן. אני מבצעת טיפול פוטודינמי במרפאתי הפרטית, וטיפול יחיד יכול לרפא למספר שנים. את מוזמנת לקרוא באתר ובאינסטגרם שלי, ולבוא לייעוץ ללא תשלום. בברכה, ד"ר סמדר שרייבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)