מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח מאוד לדעתךאלין14/01/2024
חפפתי וסירקתי את השיער שלי אחרי שבועיים שלמים שלא חפפתי ולא הסתרקתי כלל וכלל
חלק מהימים בשבועיים היו שעות שהשיער היה אסוף בקליפ למעלה
אחרי שבועיים שלא הסתרקתי וחפפתי . חפפתי טוב פעמיים ואחרי החפיפה היה קשרים על השיער ברמה מטורפת שלקח לי חצי שעה לפתוח את הקשרים וכאשר העברתי מסרק ירדו לי לדעתי בין 1000-1500 שיערות בודדות כאילו סך הכל בסירוק ... אחרי כמה שעות שהשיער התייבש בחלק מהראש כאשר אני מזיזה את השיער כואב לי בקרקפת כאילו איפה שצומח השיער ולא בקצוות.. רק שאני מזיזה את השיער יש כאב כזה בקרקפת מאיפה שצומח השיער. לדעתך זה נשירה ? בדיקות דם תקינות אגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפוח השיער
ד''ר סמדר שרייבר19/01/2024לא חושבת שאפשר לאבחן נשירה בתנאים כל כך קיצוניים, כל אחת היתה מגיבה באופן דומה. מומלץ שתחזרי לטפח את השיער, לחפוף פעמיים בשבוע עם עיסוי עדין לקרקפת ומרכך, ולהשאיר אותו מאוורר וחופשי מקוקו או מקליפ. אני חושבת שהשיער יבריא ויחזור להתנהג כרגיל. נ.ב. במצב המטורף במדינה שאנחנו עוברים, הרבה בנים ובנות מזניחים את עצמם, ואני מאחלת לך בריאות ובשורות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)