יובש חמור

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• יובש חמור
    מיואשת
    31/01/2024

שלום, בתקופה האחרונה אני סובלת מיובש חמור. אני יודעת שיש לי אטופיק דרמטיטיס אבל בחיים לא היה לי דבר כזה. זה בא לידי ביטוי בעיניים ובאף, שפתיים מתקלפות ובכלל בכל העור. אני משתמשת בקרם לחות שהומלץ לי ע"י רופא עור (יקר, אבל נואשת) וזה לא עובר, אלא רק מחמיר. כבר שבועות שהעור שלי בפנים מתקלף באזור שבין העיניים (מעל האף) ובחלק התחתון של הפה- משני צידי השפתיים ובסנטר. אני שמה קרם פנים 7-5 פעמים ביום וזה לא עוזר. זה הפך גם לבעייה אסטית ונוצרה לי צורה של חצי מלבן אדום מתחת לפה (קו מתחת לשפתיים ושני קווים משני הצדדים). מלבד הסבל הפיזי, אני מרגישה שהפנים שלי הושחתו ואני לא יכולה לצאת מהבית. אני כבר שבוע בבית ולא יוצאת. לא יודעת מה לעשות ומרגישה מיואשת. האם יש פתרון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש חמור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי ליד העיניים והפה

ד''ר סמדר שרייבר
    08/02/2024

מה שאת מתארת יכול להיות מספר מחלות עור שונות, וצריך בירור אצל רופא עור. יכולות להיות הרבה סיבות ובינהם שכיח אלרגיה לאיפור, למייקאפ, למשחת שיניים, ולקרמים. בתור התחלה ממליצה להפסיק כל קרם/איפור/תכשיר שבא במגע עם הפנים 3 שבועות לפחות. בהרבה מקרים זה פותר את הבעיה. אפילו את הקרם של רופא העור תפסיקי. אם התגלה שהבעיה בתכשירים, לא תוכלי להשתמש בהם בכלל אף פעם, או שהבעיה תחזור. אם זו לא הבעיה, המשיכי את בירור שאר הגורמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו