קשר בין 2 תופעות חוזרות

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום
 
  • קשר בין 2 תופעות חוזרות
    קרן
    13/02/2024

    בת 40 בריאה. אחרי לידה ראשונה פיתחתי דרמטוגרפיה. IgE גבוה.
    אבל כל פעם שהיא מופיעה קורה לי עוד משהו: אני חשה בבעירה באזור הקיבה/ושט תחתון וזה קורה במקביל כל פעם מחדש בעיקר אך ורק כשאני אוכלת או מוצר עם גלוטן או שותה חלב ניגר. לא הבנתי את הקשר.... אני יכולה להבריא מזה?
    לפעמים התופעות של האלרגיה מוגברות יותר במקרה של חלב ניגר עם כאבי ראש, הרגשה כללית לא טובה ומעט קושי לנשום.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר בין 2 תופעות חוזרות

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נסי שיטות טיפול נוספות

    ד''ר סמדר שרייבר
    23/02/2024

    מנסיון חיים, כשמשהו קורה יותר מפעמיים זה לא סתם. בהחלט נראה שיש קשר בין האוכל והדרמטוגרפיה, ובכלל את חיבת להכנס למשטר תזונה ולהמנע מהתופעות הלא בריאות.
    הרפואה המערבית, יודעת מעט על דרמטוגרפיה ואין לה טיפול להציע. מרבית הרופאים שלמדו בית ספר לרפואה כמוני יגידו לך שאין מה לעשות. למרבה המזל יש גם שיטות נוספות כגון נטורופתיה, קינזיולוגיה, IPEC, שמצליחות לפעמים לרפא גם כשרפואה מערבית מתיאשת מזמן. אני יודעת רק רפואה מערבית, אבל כשאומרים לי שאין מה לעשות, אני מנסה דרכים נוספות ולפעמים זה מצליח. יש מספיק אנשי מקצוע מוכשרים, ואיני צריכה לדעת הכל בעצמי.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו