טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני פחות משבוע הוצאתי שערות בידיים עם שעווה ביתית אחרי שהורדתי את הכול בשמן פתאום ראיתי שערה קטנה שנוצרה בד ימין לקחתי פינצטה חשבתי היא תצא אבל לצערי היא לא יוצאת לא יודעת כנראה שהיא לא צמחה מספיק נוצרה לי שמה דלקת עקב הפינצטה שנסיתי להוציא נתנו לי משחה לחמישה ימים מרופא משפחה באונליין מופירוסין לחמישה תוך כמה זמן דלקת כזאת עוברת ? תשאר לי צלקת המשחה הזאת לא עזרה לי רק עשתה אדום ישלח משחה האקומיצין מרופאת משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פצעים ודלקות בעור של סוכרתית לא נרפאים מהר, וגם נוטים להשאיר צלקות. לכן קארין יקרה, עדיף להוריד שיער לצמיתות בלייזר, ולא לחטט בעור בכלל! בינתיים המשיכי עם המשחות, לפי המלצת הרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד