משך קבלת תרופה דופיקסט

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• משך קבלת תרופה דופיקסט
    מיכאל
    07/09/2024

שלום,אני יותר משנתיים כל שבועיים משתמש בתרופה. זה עוזר מאוד בסינוסיטיס כרוני ופוליפים. הרופא שלי לא יודע בדיוק מתי להפסיק תרופה. השאלה האם זה תרופה לכל החיים או שיש איזה הגבלה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך קבלת תרופה דופיקסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופיקסט

ד''ר סמדר שרייבר
    09/09/2024

מצטערת אבל סינוסיטיס פוליפים ותרופות ביולוגיות אינם בתחום של הפורום הזה. אפילו שלא מצאו תופעות לואי חמורות לדופיקסט, אני יכולה להבין את החשש שלך להשתמש בתרופה על בסיס קבוע. השאלה מה האופציות שלך? תתיעץ עם רופא א.א.ג. מומחה לסינוסים, לדוגמה ד"ר בן שושן, וביחד תחליטו אם עדיף ניתוח חד פעמי או תרופה לכל החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופיקסט

ד''ר סמדר שרייבר
    18/09/2024

איני עוסקת בתרופות ביולוגיות. מומלץ להתיעץ עם מנתח א.א.ג. שעוסק בניתוחי סינוסים, אולי יכולים לעזור לך, במקום שתצטרך תרופה לשנים רבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו