פסוראיזיס

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פסוראיזיס
    מאמא אמא
    07/07/2008

לרופאה שלום רב הנני סובלת ממחלת הפסוראיזיס כאשר עכשיו התפרצה לי אחרי שילדתי וזה פשוט נורא לא משנה במה אני משתמשת שום דבר לא עוזר דייבונקס אלקום הכל התשתמשי ואין שום שיפור אני נורא מיואשת. הציעו לי להשתמש בכדור ניאוטיגסון אבל אני פוחדת עקב תופעות הלוואי האם הכדור ממולץ מה עושים אולי יש לך הצעה אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסוראיזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסוריאזיס

ד''ר סמדר שרייבר
    09/07/2008

כדור נאוטיגזון עשוי לעזור לך ושוה לתת סיכוי במיוחד אם המחלה מפושטת. אלא אם את מניקה אסור להשתמש בזה. אם מדובר באיזורים מצומצמים עדיף לך לנסות טיפול פוטודינמי. תוכלי לקרוא עליו יותר באתר שרשום בראש הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שלום לך יש מרפאה שנקאת

אבי
    10/07/2008

יש מרפאה שנקראת מזור הוא מרפא שהיא מבטיחה 97 אחוז לחיסול המחלה . בטיפול קצת יקר אבל שווה לנסות. גם לי יש את זה ואני הולך לנסות טיפול אז .חפשי בגוגל (מזור הוא מרפא )אולי בעזרת השם היה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו