יבלות בנרתיק ובפי הטבעת

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום
 
  • יבלות בנרתיק ובפי הטבעת
    סיגל
    08/07/2008

    שלום רב, אני לאחר טיפול פוריות ראשון וכושל שלווה בגירוי יתר שחלתי חמור (נתנו לי יותר מדי הורמונים לצערי...) וכעת ,בעקבות כאבים בקיום יחסים, רופאת הנשים שלי בדקה אותי ומצאה יבלות..... היא קבעה לי תור לביופסיה על כל מקרה, ובנתיים לא נתנה לי שום טיפול........ האם השיטה שלכם יכולה להתאים גם לזה? איך עובדת השיטה? ( נ.ב אני בת 24 בריאה בד"כ ומשתדלת להקפיד על תזונה נכונה...........)

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלות בנרתיק ובפי הטבעת

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • יבלות באיברים אינטימיים

    ד''ר סמדר שרייבר
    09/07/2008

    מה שאת מתארת נשמע כמו קונדילומות שזה נגעים וירליים. הוירוס מדביק את רוב האנשים אבל רובנו מתגברים עליו מתחסנים נגדו ולא מפתחים יבלות. הטיפול הפוטודינמי עוזר מאד לקונדילומות. החומר הפעיל שאנו מורחים מצטבר בתוך הנגעים, וכאשר מאירים את האיזור ומפעילים אותו הורס את הקונדילומות והורג את הוירוסים. היתרון הגדול של הטיפול שאינו מזיק לרקמה בריאה ולכן אפשר למרוח בנדיבות ולטפל גם בנגעים זעירים שכמעט לא נראים לעין. תוכלי לקרוא חומר נוסף באתר של טיפולים פוטודינמיים באסף שרשום למעלה. קודם כדאי לך לבצע את הביופסיה ולהיות בטוחה במה מדובר. בנוסף תתיעצי עם הרופאת נשים האם בן זוגך צריך קונדום כדי להמנע מהדבקה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו