טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כתוצאה מטיפול בכוסות רוח (אולי עשו לי יותר מדי חזק ויותר מדי זמן) נוצרו כבר בזמן הטיפול כוויות (אובחן כדרגה 2) והרבה שלפוחיות. קיבלתי טיפול בהתחלה בחבישות עם סילברול, ולאחר מכן הוחלף לחבישות עם פלמינל הידרו. כיום כ- 8 ימים לאחר התחלת הטיפול, יש שיפור בכוויות ובכמות השלפוחיות. אך חלק מהשלפוחיות הפכו לאדומות, עם נוזל דמי, לפעמים יש על התחבושת דם. זה גם מאוד מגרד.
1. שלפוחיות שהפכו לאדומות ועם דם, על מה זה מעיד? זה חלק טבעי של מהלך הריפוי או להיפך? 2. האם הגרד העז הוא מהשלפוחיות הללו? 3. כאמור כבר עברו 8 ימים, האם זה נורמלי שעדיין יש שלפוחיות? כמה זמן זה יכול לקחת? 4. מדובר בגב העליון/שכמות, זה אזור שמאוד מזיע אצלי, האם הזעה מפריעה לריפוי? 5. האם זה יכול לחלוף ללא השארת צלקות וסימנים? יש מה לעשות כדי למנוע צלקות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד