הרפס זוסטר

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• הרפס זוסטר
    כהן אתי
    14/07/2008

שלום רב, בשנת 2001 בעת טיול במרכז אמריקה חליתי בהרפס זוסטר טופלתי באציקלו וי 400 והתרופה גרמה לי לתחושה כללית רעה מאוד, הפסקתי את השימוש בה והמשכתי לטפל בשלפוחיות כשהן הופיעו בשמן עץ התה וזה עבד פלאים-תוך שלושה ימים נעלם ההרפס כלא היה. לפני שבוע חשתי בכאבים חזקים ברגליים ולאחר יומיים יצאו השלפוחיות ורופא עור המליץ שוב על אציקלו וי לשלושה חודשים (מאחר ושמן עץ התה לא הועיל) ברצוני לעלות מספר שאלות: 1. האם שתיית אלכוהול מותרת בזמן הטיפול? 2. אני אמא לשני ילדים בן 4- מחוסן לאבעבועות ובן שנה וחצי שאינו מחוסן - איך אפשר להימנע מהדבקה? כי הבנתי שיש קשר בין ההרפס לנגיף האבעבועות. 3. אני עוברת טיפולי הסרת שיער בלייזר במפשעה ובבית השחי (ההרפס מופיע על הישבן) האם אפשר להמשיך בטיפולים? שאלה נוספת שכנראה אינה קשורה להרפס היא :אחרי כל מקלחת אני מרגישה עקצוצים כמעט בלתי נסבלים בגוף (בעקר ברגליים) אני אציין שלא החלפתי אבקת כביסה, סבון, קרם גוף וכדומה ובנוסף התחושה שצייניתי החלה לפני כחודש. בכבוד כהן אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס זוסטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס זוסטר

ד''ר סמדר שרייבר
    17/07/2008

את יכולה לשתות אלכוהול בזמן הטיפול באציקלוביר בכמויות קלות וסבירות.
    המנעי ממגע של הילדים בשלפוחיות (אין הרבה בעיה כי הן בישבן).
    מותר לך להמשיך בטיפולי הסרת שיער.
    כנראה העקצוצים ברגליים קשורים להרפס כי הוא יושב בשורשי העצבים בגב ויכול להיות הקרנה לרגליים. הם בטח יעברו כשהמחלה תרפא מאציקלוביר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו