היי רציתי לדעת על טיפול נכון לעור ה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• היי רציתי לדעת על טיפול נכון לעור ה
    סיון
    23/07/2008

יש לי סימנים מאקנה בפנים ,, ורציתי לשאול מה הוא הטיפול הנכון ביותר האים כדאי לייזר או פילנג העור שלי נוטה לחום ,,ויש לי סמנים מצקים מאוד ,,מה המחיר ,, של טיפול כזה ,, לגבי הורדת קעקוע מה הסיכון וכמה טיפולים וכולי שהיה לך יום מקסים תודה מראש ,,, סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מאקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    25/07/2008

לצלקות טריות מאקנה טיפול פוטודינמי עוזר. לצלקות בנות שנים ושקועות לפעמים טיפול לייזר עוזר אבל צריך מיכשור חדיש ומיוחד. יש לקחת בחשבון שכאשר העור כהה עלולות להיות תופעות לואי. צלקות אי אפשר להעלים רק לטשטש! את יכולה להגיע לבדיקה ללא תשלום להעריך איזה טיפול יכול להתאים לך.
    לגבי הורדת קעקוע מדובר במכשיר לייזר שונה לגמרי. כמו כן תמיד תשאר צלקת ואם עורך כהה הסימן עלול להיות יותר בולט ויש לשקול אם כדאי.
    תודה על הברכה וסופשבוע מקסים גם לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקטור אמרו לי כאן שאני לבנה העור בה

סיון
    29/07/2008

העור בהיר כי לא נחשפתי לשמש הרבה זמן ,,אבל בגנים תמנייה מרוקאית,,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו