שאלתי בעוד פורום אבל אני שואל גם פה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שאלתי בעוד פורום אבל אני שואל גם פה
    ירון
    30/07/2008

אני סובל ממחלת הפסוריאזיס מספר שנים, ומטופל בהצלחה על-ידי משחת הדייבוט. רציתי לדעת האם ניתן בתקופות ההפוגה גם להשתמש במה שמציעה הרפואה הסינית- לשימור המצב, אבל בלי לפגוע ביעילות של המשחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפואה סינית

ד''ר סמדר שרייבר
    04/08/2008

אני לא מתימרת להיות ידענית בתחום שאני לא עוסקת בו, אבל יש מטופלים שסיפרו לי שנעזרו בדיקור סיני, ואחרים בדיאטות מסוימות. מה שעובד בשבילך זה אמיתי לך אבל לא בטוח שאותו טיפול יעזור גם לאחר. אולי שוה לנסות. לא רואה שום סיבה למה רפואה סינית תקלקל את יעילות הדייבובט. ודרך אגב, יש כל כך הרבה משחות לפסוריאזיס. איך זה שמספר ימים כל חולי הפסוריאזיס שואלים על דייבובט. תיאמתם בינכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב שתהיה מודעות במיוחד

גילי
    06/08/2008

שעכשיו אנו מחכים לאישור שהדייבובט ייכנס לסל הבריאות חשוב לנו לדעת את היעילות של המשחה, ושזה יוכח לאנשי משרד הבריאות שם. כמה שיותר מידע להביא להם ככה יופעל עליהם יותר לחץ. אני כולי תקווה לעורר כמה שיותר מודעות למחלה, שאנו מרגישים שדי זונחים אותנו. ועם כל הבלאגנים שיש עכשיו עם הממשלה, מי יודע מתי נענה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו