מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבוריאהתהילה03/08/2008
שלום רב! לפני כשנה וחצי לאחר לידה התחלתי לסבול מסבוריאה בראש. לא פניתי מיד לרופא אלא רק לאחר כ 9 חודשים משום שהייתי בטוחה שמדובר בקשקשים. עם זיהוי התופעה פניתי לרופא מומחה אשר כיום מתברר שנתן לי משחות עשירות בקורטיזונים ובאמת הן עזרו אך מאוחר יותר המחלה התפרצה בצורה קשה יותר. לפני כשבוע פניתי לרופא עור אחר אשר נתן לי שמפו אלפוסיל לחפוף פעמיים בשבוע וקרם דייבונקס למרוח פעם ביום. ביצעתי את ההנחיום בקפידה 4 ימים בדיוק, המצב החמיר כרגע יש לי מעיין כוויה בעורף שורפת מאוד , ובראש אני שמחה שיש שיערות ואי אפשר לראות את הנזק, אך המצב כרגע הוא בילתי נסבל, אני ממש סובלת ועצמאית הפסקתי את כל הטיפולים. מה לעשות? אני מיואשת האם לתת לזה פשוט להיעלם מעצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סבוריאה בראש
ד''ר סמדר שרייבר04/08/2008משחות סטרואידים באמת עוזרות אבל כפי שקרה לך עלול להיות שכאשר מפסיקים אותן המצב מחמיר. שמפו אלפוסיל אינו מתאים לכל אחד, כי כמו ששמת לב הוא די חריף ויש כאלו שעורם רגיש, לכן טוב שהפסקת איתו, ובכלל תפסיקי מיד כל תכשיר שעושה לך בעיות. קשה להאמין שמשחת דייבונקס גרמה לך בעיה, זה נשמע חריג. יש תכשירים רבים אחרים. תוכלי לחזור לרופא עור שלך והוא יחליף לך למשהו אחר, אבל קודם תני לעור להרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
