סבוריאה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    תהילה
    03/08/2008

שלום רב! לפני כשנה וחצי לאחר לידה התחלתי לסבול מסבוריאה בראש. לא פניתי מיד לרופא אלא רק לאחר כ 9 חודשים משום שהייתי בטוחה שמדובר בקשקשים. עם זיהוי התופעה פניתי לרופא מומחה אשר כיום מתברר שנתן לי משחות עשירות בקורטיזונים ובאמת הן עזרו אך מאוחר יותר המחלה התפרצה בצורה קשה יותר. לפני כשבוע פניתי לרופא עור אחר אשר נתן לי שמפו אלפוסיל לחפוף פעמיים בשבוע וקרם דייבונקס למרוח פעם ביום. ביצעתי את ההנחיום בקפידה 4 ימים בדיוק, המצב החמיר כרגע יש לי מעיין כוויה בעורף שורפת מאוד , ובראש אני שמחה שיש שיערות ואי אפשר לראות את הנזק, אך המצב כרגע הוא בילתי נסבל, אני ממש סובלת ועצמאית הפסקתי את כל הטיפולים. מה לעשות? אני מיואשת האם לתת לזה פשוט להיעלם מעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה בראש

ד''ר סמדר שרייבר
    04/08/2008

משחות סטרואידים באמת עוזרות אבל כפי שקרה לך עלול להיות שכאשר מפסיקים אותן המצב מחמיר. שמפו אלפוסיל אינו מתאים לכל אחד, כי כמו ששמת לב הוא די חריף ויש כאלו שעורם רגיש, לכן טוב שהפסקת איתו, ובכלל תפסיקי מיד כל תכשיר שעושה לך בעיות. קשה להאמין שמשחת דייבונקס גרמה לך בעיה, זה נשמע חריג. יש תכשירים רבים אחרים. תוכלי לחזור לרופא עור שלך והוא יחליף לך למשהו אחר, אבל קודם תני לעור להרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו