מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול פוטודינמימלכה14/08/2008
היי! הבנתי כי לאחר הטיפול הפוטודינמי האור נראה אדום כמו לאחר כוויית שמש ואף ייתכנו פצעונים/פצעים. א. אם אעשה את הטיפול האם אוכל להיראות בציבור לאחר חמישה ימים? ב. אם בעבר היה לי אקנה וכעת הוא לא פעיל האם כתוצאה מהטיפול יצאו לי פצעים אשר ייתכן וייתרפאו תוך חמישה ימים או שייתכן מאוד וזה ייקח יותר זמן? (כי יותר מחמישה ימים לא אוכל להרשות לעצמי להיעדר...וזה החלק שהכי מפריע לי... כי עם האדמומיות אולי ניתן להסתדר אך השאלה איך הפנים נראות מבחינת הפצעים/פצעונים וכן האם הם יעלמו לאחר חמישה ימים איך את יודעת לענות על זאת בהתייחס לניסיון הרב שיש לך...(וברור לי כי כל אחד מגיב אחרת אך בכל זאת... במקרים כאלה איך בכל זאת הסטטיסטיקה הנסיונית שלך מדברת? ג. יש לי נקודה אדומה מעל הריס בעין - האם הטיפול הפוטודינמי יודע לתת מענה או שצריך לטפל בזה באופן אחר מאחר והמדובר בעיניים ומאוד ייתכן שבהם לא ניתן לגעת באמצעות קרן האור והמשחה כמובן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול פוטודינמי
ד''ר סמדר שרייבר19/08/2008צריך לקחת בחשבון אחרי טיפול 5 ימים בבית בגלל התגובות הראשוניות לטיפול. נכון שהתגובה אישית אז ליתר בטחון אל תקבעי אירוע לאותו שבוע. אחרי זה תראי רגיל, תוכלי ללכת לאירועים חברתיים כרגיל. את השיפור והעלמות הנגעים שטופלו רואים אחרי כחודש.
לגבי הנקודה בין הריסים לא נוכל לטפל. לא מתקרבים לעיניים בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)