צמיחת שערות מתחת לעור

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• צמיחת שערות מתחת לעור
    שרית
    21/08/2008

שלום.צומחות לי שערות מתחת לעור ברגלים וזה מאד מפריעה לי לכן אני מוציאה אותם וכתוצאה מזה נהיה לי צלקות.רציתי לשאול איך אפשר למנוע מהשערות לצמוח מתחת לעור ואם יש פתרון להבהיר את הצלקות שנהיו.אגב עשיתי טיפול אחד בלליזר אבל עכשיו נכנסתי להריון לכן אני רוצה פתרון עד שאוכל לחזור לטיפולים בלייזר.תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמיחת שערות מתחת לעור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון צלקות ושערות

ד''ר סמדר שרייבר
    22/08/2008

הטיפול האידיאלי לשערות מתח לעור היא הסרת שיער לצמיתות ע'י לייזר או אפילציה. אלא שעכשיו נכנסת להריון ולא מקובל לעשות טיפולים אלו בהריון למרות שאינם מזיקים בגלל משנה זהירות. זה גם לא משאיר הרבה אפשרויות לטפל בצלקות. יש קרם לצלקות בשם קלוקוט ותוכלי למרוח אותו פעמים ביום תוך עיסוי לתוך איזור הצלקת, תוך כחודשיים הוא עשוי לעזור. חוץ מזה עליים להמנע חצי שנה משיזוף הצלקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שרית
    26/08/2008

שלום.תודה רבה על תשובתך ועל היחס האדיב.רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את הקרם שהמלצת לי עליו?ומדוע יש להמנע משיזוף הצלקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה צלקות

ד''ר סמדר שרייבר
    27/08/2008

קרם קלוקוט יש בבית מרקחת. שיזוף הצלקות עלול להשאיר כתמים לזמן רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו