מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקזמת עפעפייםרחל26/08/2008
אולי מישהו יכול לעזור מזה כחצי שנה אני סובלת מתופעה שרופא העור קרא לה "אקזמת עפעפיים". ניסיתי למצוא חומר באינטרנט ולהבין מה בדיוק קורה לי אבל לא מצאתי כלום. ואולי יש לזה שם אחר. בכל אופן הענין הוא כדלקמן: לפני כחצי שנה התחלתי לסבול מתופעה של דמעות בעיניים (ללא שר אם אני בוכה או לא). הפסקתי לאפר את העיניים והפסקתי להשתמש בכל תכשיר בעיניים ובפנים בכלל (תכשירים כגון סרום או לחות וכד') ופניתי לרופאת עיניים אשר בדקה ונתנה לי כל מיני טיפות עיניים ומשחות ואף ניסתה לבדוק האם תעלת הדמעות לא סתומה. בכל ביקור אצלה היא שינתה לי את התרופות. לאחר כשלושה חודשים התייאשתי ופניתי לרופאה אחרת אשר טענה שהבעיה היא בכלל לא בעיניים אלא בעית עור. פניתי לרופא עור וזה טען שהמדובר ב"אקזמת עפעפיים" ונתן לי לטפל במשחה שנקראת יומובט למשך שבוע ימים (ואף הדגיש לא יותר משבוע). טיפלתי ואכן היה שיפור משמעותי אלא ויום יומיים אחרי שהפסקתי השימוש חזרה התופעה על עצמה והסימפטומים חזרו. חזרתי לרופא העור והוא נתן לי משחה נוספת ואף אמר לי שהריפוי יהיה ארוך וזה יקח זמן עד שזנ יתרפא. אני מתחילה להתייאש לגמרי מכיוון שהתופעה מתחילה להשפיע לי על הראיה (כאמור, אני דומעת כל הזמן). מי שמע או מי מכיר את התופעה ואולי למישהו יש פיתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקות עיניים כתוצאה מבעית עור
ד''ר סמדר שרייבר27/08/2008התופעה שאת מתארת מוכרת לי דרך מטופלים שלי אבל זה לא תחום שאני מטפלת בו ולכן כדאי שתפני לפורום עור כללי. יש אנשים שסובלים בפנים מאקנה מיוחד מלווה באדמומית שנקרא אקנה רוזציאה ולפעמים מלווה בדלקות בעפעפיים. את מתארת מצב בו רק העיניים סובלות, וזה כבר שונה. אולי יש איזה אלרגיה של העור בעפעפיים שגורמת לדמעת, שוה לפנות לרופא אלרגולוג כדי לעשות תבחינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)