צלקות וכתמים בגב מאקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• צלקות וכתמים בגב מאקנה
    שלומי
    27/08/2008

אני סובל כ10 שנים מאקנה שיוצא לי בגב מגיל 16 והיום אני בן 26 וכבר התייאשתי מכל הטיפולים כי עברתי כבר הרבה ומה שנשאר לי זה הצלקות והכתמים שהשאירו האקנה וזה מעוד מפריע לי בחיים כי זה מבייש אותי וזה מאוד מקשה אליי למצוא בת זוג מתאימה אז אם יש מישהי שנמצאת במצב כמו שלי וגם לך קשה אז אני ישמח אם תיצרי איתי קשר לפחות לדבר ואולי אני מקווה שנתאים אחד לשני המספר הוא 0525946991

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות וכתמים בגב מאקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מאקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    27/08/2008

נוגע ללב מה שכתבת. לא חשבתי על הפורום כמדור שידוכים אבל אם יצא אז אני אשמח. בהצלחה. תצטרך להזמין אותי לחתונה. כדאי לך לדעת שלכל אחד ואחת יש נקודת תורפה שהוא מתביש בה ומפחד שהיא תתגלה. לאחת יש כרס, לאחרת ירכיים ואם לא רואים כלום בחוץ אז אולי אמא שהתעללה והשפילה והפצע הרבה יותר גרוע. כך שחסרון עושה אותנו אנושיים ומאפשר לאחרים להרגיש קרובים אלינו כי אז אנחנו בדיוק כמוהם.
    נ.ב. אמנם אי אפשר להעלים צלקות אבל יש לייזר מיוחד באורך גל 1540 ננומטר שמטשטש אותם. כשיהיה לך כוח לקחת סיכוי עם עוד טיפול, אולי תנסה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו