מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נקודת חן אדומה.הילה12/09/2008
שלום.. אז ככה יש לי על החזה נקודת חן אדומה וקצת בולטת, אין לה צורה עגולה, יש לה צורה לא סימטרית כזו.. פעם היא הייתה יותר קטנה ואיכשהו פצעתי אותה והיא גדלה, הלכתי לרופאת עור [אני בצבא] והיא אבחנה שזו נקודה ששמה צ'רי המנגיומה, [משהו כזה.אני לא ממש זוכרת בדיוק.] ושאין איך להוריד אותה, כי היא לא מסוכנת. לי נראה שזה טיפול קוסמטי שהצבא לא עוזר בו. גם לאחי היה כזו והורידו לו אותה בלי בעיה, האם היא אמרה שאי אפשר כי היא בצבא והצבא לא מספק טיפולים קוסמטים? אלא רק מה שמסוכן הם מטפלים? או שבאמתת אין שום דרך להוריד את זה אפילו לא דרך טיפול קוסמטי אגב, הנקודה הזו ממש ממש מפריעה לי ככה שבאמת הייתי שמחה אם היה אפשר להוריד אותה! תודה רבה ! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המאנגיומה
ד''ר סמדר שרייבר14/09/2008את הרי כבר יודעת שכמו שהורידו לאחיך אפשר להוריד גם לך, חותכים וצורבים את הנגע. קחי בחשבון שצלקות במרכז החזה עלולות להיות בולטות בזמן שתחליטי אם להוריד אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הילה14/09/2008אין אפשרות רק לצרוב? כי בצריבה לא נשאר צלקת, וכן זה בעיה הצלקת אבל הנקודה ממש ממש מפריעה לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צריבה
ד''ר סמדר שרייבר17/09/2008אפשר לצרוב המאנגיומה קטנה, וגם אז נשארת צלקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)