מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פסוריאזיס באיבר המיןגיא13/09/2008
שלום רב, במשך כחצי שנה אני סובל מאדמומיות באיבר המין. במהלך קיום יחסי המין אני חש לא פעם צריבה והאיזור הופך לרגיש ומגורה יותר. האודם אף מתפשט בזמן קיום יחסי המין ולאחריו. לאחר מספר ימים האודם מתחיל להתייבש (עור יבש) ונעלם כמעט לחלוטין. אולם שוב לאחר קיום יחסי מין התופעה חוזרת. קונדוםאני כמעט ואיני מסוגל לשים (שורף מאוד). הייתי אצל מספר רופאים - חלקם טענו כי מדובר בפסוריאזיס וחלקם טענו כי מדובר בסתם גירוי אני סבור שהאבחנות השונות נבעו כיוון ונבדקתי בכל פעם בזמן אחר, כלומר, בפעם שהאודם היה חזק או שהעור היה יבש וכדומה. אני אובד עצות כיוון וקיימת לי התחושה כי אין אני יודע במדויק מה יש לי וכיצד לטפל בזה. עשיתי בעבר הפסקה של שבועיים ושלושה בקיום יחסי מין ואכן חלה הטבה ניכרת במצב העור ולמעשה הוא כמעט (ואני חוזר רק כמעט) חזר למצבו, קרי צבעו הטבעי. אולם כאמור, לאחר קיום יחסי מין התופעה חזרה במלואה. קראתי המון כתבות ומחקרים בנושא בשבועיים - שלושה האחרונים, ולצערי הרב, המאפיינים שצויינו לגבי המחלה תקפים גם אצלי, הווה אומר, אודם, יובש, קצת קילופים , סדק אחד... אני רוצה לשלול/לאשש באופן חד משמעי את מצבי, כיצד אני עושה זאת, האם את או קולגה שאת ממליצה עליוויכול לעזור לי??? תודה רבה, גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פסוריאזיס
ד''ר סמדר שרייבר14/09/2008יתכן לפי הנתונים שמסרת שאתה סובל מפסוריאזיס. במקרה כזה אולי משחות לטיפול בפסוריאזיס יועילו לך, תברר אצל רופא העור שמטפל בך. כדאי לך לדעת שאבחנה ודאית תעשה לפי ביופסיה, כלומר דוגמת רקמה זעירה כ1 מ'מ שתלקח מעור איבר המין ותיבדק ע'י פתולוג. אם אתה מאד סובל, והמשחות לא יעזרו לך , תוכל לחשוב על אפשרות זו. במקרה כזה יוכלו גם לאבחן אם זו מחלה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)