בעיית הסמקה חמורה במיוחד!

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• בעיית הסמקה חמורה במיוחד!
    !
    25/09/2008

שלום רב! ברצוני לשתף וכמובן להתייעץ מה דרך הטיפול הטובה ביותר בשבילי... יש לי בעיה -ברגע שאני מרגישה מבוכה ישר רואים עליי,אני מתחילה להסמיק ופה הבעיה כי ההסמקה אצלי פשוט לא ברורה-ישר כל אזור המחשוף שלי מתחיל להאדים בצורה של כמו פריחה...לא ברור לי מה זה!!! ואיך לעזעזל אני נפטרת מזה!!! הייתי רוצה לדעת האם ישנו איזשהו טיפול תרופתי והאם ישנן תרופות יעילות ללא מרשם רופא אודה מאוד אם תוכלו לתת לי תשובה מהירה ויעילה כי אני אובדת עצות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הסמקה חמורה במיוחד!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסמקה במחשוף

ד''ר סמדר שרייבר
    26/09/2008

הביטוי שלך להסמקה מאד אישי ויוצא דופן לכן אינו מוכר לי. בגלל זה לצערי גם אין לי פיתרון להציע לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי בדיוק את אותה בעייה

שרי
    21/10/2008

האם מצאת תשובה לבעיה שלך יש לי בדיוק את אותה בעייה- כאשר אני מסמיקה כל המחשוף נעשה אדום עם נקודות כאילו יש לי פריחה. אני מאד ישמח לעזרה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו