מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקנהדנה30/09/2008
אני קצת מעל גיל 20 ולפני מספר שנים יצא לי פצעי בגרות ניסיתי את כל המשחות כמעט שקיימות בשוק וכלום לא עבד אומנם חלקם שיפרו זמנית אבל לא מעבר לזה. הלכתי לרופאת עור שאמרה שהאקנה בדרגה קשה ושצריך רואקוטן וסירבתי היא נתנה לי איזו שהיא משחה עם בנזואיל פרוקסיד שעשה לי יותר גרוע. ועכשיו קניתי את הערכה של ד"ר מיורד שלפי סיפורים אמורה להעלים הכל ולשפר פלאים אבל עבר חודש ולא ממש קורה משהו העור אדום, הפצעים ממשיכים לצאת לצערי והכל אותו דבר. חשבתי לנסות טיפול באור כחול השאלה אם זה באמת יועיל לי וזה יעביר את הפצעים, הצלקות והאודם שיש לי כרגע. אני במצב די זוועתי קשה לי לצאת מהבית כי מסתכלים על זה ומדברים ולא נעים לי וכסף לזרוק לחינם אין לי לצערי. אני ממש אשמח לתשובה אמיתית אם יש מצב שזה יעזור ויעביר או שלא. תודה מראש ושנה טובה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקנה עקשני
ד''ר סמדר שרייבר03/10/2008לפי המידע שמסרת ניסית תכשירים שונים מרופאי עור. ברוב המקרים תכשירים כאלו עוזרים לפחות חלקית אבל אצלך האקנה לא השתנה לטובה. את שואלת לגבי טיפולים עם אור כחול. טיפולי אור כחול ניתנים פעמים רבות, 8 או יותר ובמקרים רבים מועילים . כדאי לך לדעת שלא קים טיפול ברפואה שעוזר לכל המטופלים ועד שלא תנסי ותתני לזה סיכוי לא תדעי איך ההשפעה האישית עלייך. כדאי לך לדעת גם על טיפול פוטודינמי שהוא טיפול חזק ומקומי דרך האתר שמצוין בצד שמאל תחת המידע עלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
שירלי07/11/2008כבר כתבתי כאן יותר באריכות לגברי הסרת שיער לצמיתות אצל חנה גינתון(אפילציה ואינפרא אדום) אבל יש לה גם מכשיר אני לא בטוחה איך הוא נקרא, אבל הוא מבוסס על גלים של אינפרא אדום ומטפל ממש באקנה. לחבר שלי היום המון פצעים על הגב ואחרי שממש גררתי אותו אליה לניסיון- הוא התחיל טיפול והמצב השתפר פלאים! תנסי ליצור איתה קשר 03-5244191
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי ממש עזר שימוש בטכנולוגיה חדשה
חן25/11/2008אני בת 28, וסבלתי מאקנה המון שנים. לאחרונה גיליתי מכשיר אמריקאי, וניסיתי גם אותו. אני אשמח להפנות אותך לחברה, 052-6533901 בהצלחה,חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)