גירוי בעיניים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• גירוי בעיניים
    יוסי
    12/10/2008

כבר מספר שנים שאני סובל מגירוי קשה בעיני כמו כן אני סובל מאדמימות באף ופצעונים לאחרונה איבחן הרופא שאני סובל מרוזציה קראתי ברשת שגירוי בעין היא תוצאה נדירה של הרוזציה ורצוני לדעת האם ישנו טיפול מיוחד לכך שיכול להרגיע את העיניים גם קראתי שיש מקרים חמורים של עוורון ולא נכתב שם מהו הסיכון לכך [גם בגיל מבוגר] כמו כן אשמח לדעת מהו טווח המחירים לטיפול פוטו דינמי לאזור האף [לא מחיר מדוייק שבעבורו אני מאמין שצריך להזמין פגישה אלא רק בערך את הכיוון] בתודה מראש יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי בעיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוזציאה וגירוי בעיניים

ד''ר סמדר שרייבר
    14/10/2008

דלקת בעיניים יכולה להיות משנית לרוזציאה אבל זה לא ודאי ואולי אצלך שתי מחלות שלא קשורות ביניהן. בכל מקרה האבחון והטיפול בעיניים חיבים להתבצע ע'י רופא עיניים ועליך לקבוע תור בהקדם. לא שמעתי על עורון כתוצאה מדלקת עיניים של רוזציאה ומה שקראת ברשת אולי במקרים של הזנחה. לגבי טיפול פוטודינמי לרוב עוזר הרבה לרוזציאה וכדאי לך לבוא לבדיקת התאמה לטיפול אשר אינה כרוכה בתשלום דרך הטלפון שבראש האתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו