שאלה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אילן
    13/10/2008

שלום, כבר כיומיים אני סובלת מגירודים חזקים בגוף...אם זה בוזניים, ברגליים,בגב,בכרכפת ובאזורים יותר אינטימיים בגוף..האמת שזה התחיל מהכרכפת,ותור לרופא עור זה לחכות בערך שבועיים ולסבול..אז רציתי לשאול..אם זה סימפטומים למשהו? ממה זה יכול לנבוע? זה לא קרה לי לפני כן אף פעם..והגירודים חזקים ומטרידים אותי....אני מקווה שאולי תעלה על משהו, תוכל לעזור לי או לפחות לכוון אותי,מה צריך לעשות.... תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים

ד''ר סמדר שרייבר
    14/10/2008

אם מצבך הכללי טוב זה כנראה לא קשור למחלה זיהומית. אז אולי אלרגיה. תחשוב אם אכלת מזון שלא כרגיל, היית בקרבת חיות, גינות צמחים, שמפו או קרם או בושם חדש וכו'. אם מדובר באלרגיה כל חשיפה נוספת רק תחמיר את המצב. כדאי גם לגשת בינתיים לרופא משפחה לודא שלא מדובר באיזו מחלה אחרת. כמו כן רופא משפחה יוכל לרשום תרופה נגד גרד אנטיהיסטמינית כגון אהיסטון. גם אמבטיה עם בלניאום הרמל ומריחה של ג'ל קלנדיל מחברת היל שנקנים בבית מרקחת ללא מרשם יכולה להקל גרד, ומיזוג אויר קריר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו