עזרה דחופה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    שי
    24/10/2008

מזה כחודשיים וחצי יש לי פצע מעל פי הטבעת, בין הישבנים, הפצע גירד נורא וכירורג שראיתי נתן לי משחה שנקראת אפלומיצין, המשחה הרגיעה את הגירוד אך כבר חודשיים וחצי שהפצע לא נרפא, בנוסף, בימים האחרונים הפצע החל מדמם בכמויות לא הגיוניות מה זה אומר?, האם הפצע מעיד על משהו חמור יותר?, איך עוצרים את הדימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא רופאה אבל...

דורית
    24/10/2008

לפי התיאור זה נשמע כמו שערה הפוכה. זה זיהום הנוצר בדרך כלל משערה/שערות הגודלות פנימה. רוב האנשים חיים עם זה אם זה לא מפריע, כאשר זה מתחיל לכאוב להפריש מוגלה ודם אז מנתחים את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע מעל פי הטבעת

ד''ר סמדר שרייבר
    25/10/2008

פצע כזה יכול לבוא מסיבות רבות כגון מחלת עור או סיבה כירורגית פילונידל סינוס /ציסט וכאשר הוא יותר פנימי אולי מדובר בפיסורה. לא נראה לי פיתרון טוב למרוח אפלומיצין שמכילה סטרואידים חודשיים ברצף. זמן ארוך כזה יכול להפריע לריפוי. כדאי להבדק אצל רופא עור ואולי עוד כירורג שיאבחנו מה זה ואז יטפלו בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו