פרונקלים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פרונקלים
    מירי
    01/11/2008

דוקטור שלום אשה בת 59.אני כל הזמן סובלת מפרונקלים באיזור המפשעה.ולפעמיים יש לי גםבבטן התחתונה תחתונה כואבים ומטרידים? מהי הסיבה שאני סובלת ? מאוד לא אסטאטי. ושאלתי השניה לפני 3 שנים יצאו פצעונים אדומים מגרדים בישבן במרכז רופאת עור שלחה אותי לבדיקות דם והתוצאה הרפס. מאז אני מטופלת בכדורי זובריק אחד בלילה לפני השינה. ממה נוצרים ההרפס? האם אצטרך לקבל כדורים לכל החיים?האם יש טיפול יותר מועיל להתפטר מהתופעה הלא נעימה הזו? מאוד אשמח לשמוע את חוות דעתך. תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרונקלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורונקולים והרפס

ד''ר סמדר שרייבר
    06/11/2008

פורונקולים במפשעה יכולים להיות קשורים לסיבות שונות כגון זיהום סביב השערה, גדילה של שערות פנימה, לאחר גילוח, היגיינה, זיהום של בלוטות הזיעה בשם הידרדניטיס סופורטיבה.

בנושא השני לגבי הרפס לפעמים ניתן להיפטר ע'י טיפול בכדורי זובירקס במינון גבוה כ800 מ'ג ביום למשך 2 חודשים. הטיפול ניתן כאשר פצעי ההרפס פעילים. תתיעצי עם רופאת העור שלך שכן לפעמים יש תופעות לואי וזה דורש מעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו