סימני מתיחה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה
    טלי
    03/11/2008

היי אני יודעת שהפורום הנל נועד לטיפול בנגעים וכו' אבל עקבתי אחר תשובתייך ד"ר נכבדה ואודה על נסיונך ועצתך גם בעניין המאוד כאוב שלי. בת 30 רווקה, לפני חצי שנה התחילו לי סטריות בכל הגוף, ירכיים זרועות בטן חזה. השתמשתי ברטין A 1.10% ובעת השימוש כמותה סטריות השתלשה והעור הפך דקיק מאוד. הרופאה אמרה לי להפסיק וחוץ מקרם בשם אלאסטן אני לא מורחת דבר. הן עדיין אדומות ולהבנתי זה הזמן למרוח משהו על מנת למזער את הנזק. האם מטריקוטן - לא המשחה לצלקות כי אם המשחה ללסימני מתיחה שיצאה ב2006 - מתאימה? האם יש חומר כלשהו שיכול לעזור? האם כדאי לחזור לרטין A אולי במינון אחר והאם זה באמת יכול להיות שהוא ייבש לי את העור אויצר תגובה שרק מתחה את כל המקום ויצרה עוד סטריות? תודה, טלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני מתיחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה

ד''ר סמדר שרייבר
    06/11/2008

לא ידוע לי שרטין A מחמיר סימני מתיחה אבל גם לא הייתי מצפה ממנו לשיפור בהם. ברור שלך הוא לא עזר (ואולי אפילו גרם באופן אישי ומיוחד לך להחמרה??) אל תחזרי להשתמש בו.
    בהחלט שוה לתת סיכוי למטריקוטן לסימני מתיחה ואשמח אם תשתפי את קוראי הפורום ואותי בתגובה האישית שלך. לוקח מספר חודשים לראות תוצאה.
    המנעי מהשמנה הרזיה לסירוגין מה שעלול להחמיר את מצב עורך.
    יש טיפול לייזר 1540 ננומטר שעוזר לסימני מתיחה. אי אפשר להעלים אותם אבל מטשטש ומצמצם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו