כהות מתחת לעיניים לאחר ניתוח אף

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כהות מתחת לעיניים לאחר ניתוח אף
    אלה
    14/07/2007

שלום,

עברתי ניתוח אף לפני כ7 חודשים,לקחתי את זה די קשה והפנים היו נפוחות מאוד עם הרבה שטפי דם. עד היום נשארו מעיין כהויות מתחת לעיניים,הרופא המנתח אומר שזה לוקח זמן,ואני חושבת שעבר מספיק זמן.ראיתי מנותחות אף שלאחר שבועיים הכל חזר לקדמותו.
    הבנתי שאלה כבר לא ממש שטפי דם אלא שאריות דם בתאים שמתפרקים לאט נורא.

אני נואשת לעזרה...האם קרמים של הבהרה יעזרו במקרה שכזה? אולי טיפול בלייזר כפי שהמליצו לי כבר?

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לאחר ניתוח

ד''ר סמדר שרייבר
    15/07/2007

את מתארת תופעת לואי לאחר ניתוח שמיוחדת לעור שלך ולכן אי אפשר להתיחס אליה מבלי לבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלה
    17/07/2007

קבעתי תור במרפאה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לעיגולים השחורים

ליאל
    06/10/2007

תפני לחברת הביטוח של הרופא או לקליניקה שלו בדרישה לפיצויים על נכות אסתטית.
    העיגולים השחורים מתחת לעיניים והנפיחות מתחת לעיניים (לא באיזור האף-שם יקח זמן אפילו עד שנה) הם סוג של נכות שתלווה אותך לתמיד, צר לי שזה נישמע נורא ולא מעודד אבל זהו המצב.
    במידה וזה לא ילך תיפני לעו"ד טוב מתחום הרשלנות הרפואית והוא כבר יעשה את העבודה בשבילך וגם תקבלי את הטיפול המתאים לך עד שביעות רצונך!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו