טיפול פוטו דינאמי

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטו דינאמי
    יאיר
    18/11/2008

ד"ד סמדר שלום. לפני שנים רבות טופלתי בגידולי bcc כנגד הגידולים הנ"ל. הטיפולים הללו למעשה חיסלו את הגידולים במקומות המטופלים! בהמשך הטיפולים, קיבלתי לביתי כמות קטנה וטיפלתי בגידולים בעצמי כאשר התחליף לאור הלבן היה חשיפה לאור השמש לאחר המתנה של כ 24 שעות לאחר מריחת המשחה. התוצאות היו מצוינות! השאלה שלי, מדוע אין מספקים לחולי ה bcc את המשחה ע"מ שיטפלו בעצמם, דבר אשר נעשה במדינות כמו קנדה וכו. אודה לתשובתך יאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פוטו דינאמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטודינמי

ד''ר סמדר שרייבר
    20/11/2008

מה שאתה אומר מענין מאד כי לא ידוע לי שבקנדה מספקים את המשחה לטיפול ביתי. להיפך, ידוע לי שמאושר רק לשימוש ע'י רופא ואני מעודכנת מכנסים בינלאומיים. בנוסף לא משתמשים באור לבן להפעלת משחת ALA אלא אור כחול או אדום כאשר היתרון של האדום שחודר יותר לעומק העור והגידול. היעילות של אור לבן או אור השמש בודאי יותר קטנה ואי אפשר לסמוך עליה לטיפול בגידול סרטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו